Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
8 berichten.
John en Shell John en Shell uit Almere heeft geschreven op 02/10/2021 om 8:45 pm
Hartstikke bedankt voor deze heerlijke avond! Gastvrij, goeie sfeer en lekker vers bereidde liefdevolle eten uit moeders en vaders hand en dat proef je. Het eten en drinken was van de eerste tot laatste hap verrukkelijk. Zeker een aanrader en we komen terug met onze vrienden en familie… Groetjes vanuit Almere
Dieneke van Silfhout Dieneke van Silfhout uit Hilversum heeft geschreven op 18/08/2021 om 11:40 am
Op 31 juli heerlijk gegeten bij jullie. Het begon al met de ontvangst, zo hartelijk. Een zeer uitgebreide kaart. Goede uitleg gekregen bij de gerechten. Hoe pittig je de gerechten wilt hebben kan je bespreken. De smaken waren verrúkkelijk. Echt een restaurant om terug te komen!
Eelco Eelco uit Hilversum heeft geschreven op 08/08/2021 om 9:39 pm
Vanavond voor het eerst gegeten in Gorkha. Wat een beleving! heel vriendelijk personeel. Het eten is werkelijk voortreffelijk de smaken vullen elkaar uitstekend aan. Chef kok(s) bereiden de gerechten met liefde en passie. Heel mooi om te zien. Dankjewel voor de mooie avond en tot snel.
Sander en Evelyn Sander en Evelyn uit Hilversum heeft geschreven op 06/08/2021 om 9:12 pm
Heerlijk Nepalese en Indiase gerechten en super aardige bediening in dit familierestaurant. We werden bij binnenkomst heel hartelijk ontvangen. Met veel enthousiasme en trots vertelt de dochter over de heerlijke gerechten die haar ouders in de keuken bereiden. Wij kozen vegetarische Dal Bat en Mixed curry en als dessert een heerlijke mango Kulfi. En wat is het allemaal lekker, helemaal top! Wij komen zeker terug, absolute aanrader voor Hilversum en het Gooi!
Babar Lasi Babar Lasi uit Hilversum heeft geschreven op 04/07/2021 om 7:44 am
Heerlijke eeten, super vriendelijk service,
Marja Marja heeft geschreven op 04/07/2021 om 2:36 am
Je voelt je echt welkom in dit mooie restaurant. Heerlijk authentiek Nepalees eten en een vriendelijke, persoonlijke bediening. Een aanrader!
Simone Simone uit Gorssel heeft geschreven op 28/06/2021 om 5:05 pm
Mooi restaurant, mist alleen wel wat sfeer. Leuk dat het een familierestaurant is. De dochter van de kok werkt in de bediening en kon, omdat ze zelf Nepalees is, ons goed helpen met het maken van een menukeuze. Erg lekker gegeten. De porties waren alleen niet heel groot. Je kan hier ook goed eten als vegetariër en veganist. Zeker een aanrader.
Franck Franck uit Bussum heeft geschreven op 05/06/2021 om 9:22 pm
Zaterdag 5 juni, na een langdurige lockdown mogen we eindelijk tot 22:00 uur in een restaurant genieten. Nu smaakt alles lekker na zo’n lange tijd, maar hier wordt echt door vader en moeder authentiek gekookt. En hoe. Werkelijk geweldig en meer dan een aanrader! Wat een heerlijke smaken. En iedereen zo gastvrij. Wat een heerlijke beleving. Hier kom je graag terug.